1. Ziek- & herstelmeldingen

Ziek & herstelmeldingen

Heeft een werknemer zich bij je ziekgemeld? Dan geef je dit uiterlijk de tweede ziektedag door in VerzekeringsInzicht. Is de werknemer hersteld of is er sprake van deelherstel? Geef dit dan ook binnen twee dagen door in VerzekeringsInzicht.

Juiste gegevens belangrijk voor optimale re-integratie

Voor een optimale begeleiding van een zieke medewerker moet de casemanager beschikken over de juiste gegevens zoals:

  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
Zonder deze gegevens kan de casemanager geen contact opnemen met de zieke medewerker. Regelmatig komt het voor dat de casemanager eerst deze gegevens moet opvragen waardoor de verzuimbegeleiding later start. Daarom wordt er bij de ziekmelding gekeken of deze gegevens aanwezig zijn. Indien niet aanwezig wordt er gevraagd deze gegevens op te geven. Zijn de gegevens compleet? Dan kan de ziekmelding worden ingevoerd. Raadpleeg voor meer informatie de handleiding - medewerker ziek melden.

Vragen?

In VerzekeringsInzicht staat een uitgebreide kennisbank tot je beschikking. Hierin vind je veel informatie, over bijvoorbeeld ziek- en hersteldmeldingen, de werkwijze van VerzekeringsInzicht en instructies voor het wijzigen van werknemersgegevens. Klik na het inloggen op het vraagteken rechtsboven om toegang te krijgen tot de kennisbank.

Maar uiteraard kan je ook contact met ons opnemen. Het telefoonnummer is 070 301 25 64. Of stuur een e-mail naar info@vbwzorgportaal.nl. Wij helpen je graag verder.