App voor VerzekeringsInzicht

  1. App voor VerzekeringsInzicht

App voor VerzekeringsInzicht

Probeer de Nieuwe VerzekeringsInzicht App!
Goed nieuws! We hebben nu een app voor VerzekeringsInzicht. Je kunt deze makkelijk downloaden op je telefoon uit de Google Play Store of de App Store.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om toegang te hebben tot jouw verzekeringsgegevens waar en wanneer je maar wilt. Daarom hebben we een gebruikersvriendelijke app ontwikkeld die je helpt ziek- en hersteldmeldingen te stroomlijnen en zo tijd bespaart. De VerzekeringsInzicht App is speciaal ontworpen om je te ondersteunen bij het beheren van jouw werknemersgegevens en het aanmaken/inzien van ziek- en hersteldmeldingen.

Met deze app kun je onder andere:

  • Medewerker(s) ziekmelden
  • Medewerkers(s) hersteldmelden
  • Medewerker(s) toevoegen
  • Verzuim meldingen inzien

Verificatiecode ontvangen via sms?
Je ontvangt een verificatiecode via een e-mail. Maar het is ook mogelijk om de verificatiecode te ontvangen via sms. Dit kun je gemakkelijk aanpassen in VerzekeringsInzicht. Log hiervoor eenmalig in VerzekeringsInzicht op een computer. Ga vervolgens naar de instellingen van je account en voeg daar jouw 06-nummer toe. Je kunt bij de eerstvolgende keer dat je inlogt op de knop ‘’Verstuur code met sms’’ klikken.

Begin vandaag! Download de VerzekeringsInzicht App. Het helpt je om makkelijker en sneller met VerzekeringsInzicht te werken. We vinden het fijn om te horen wat je van de app vindt. Met jouw hulp maken we alles beter en makkelijker.

Vragen of wil je laten weten wat je van de app vindt?

Neem dan contact met ons op. Het telefoonnummer is 070 301 25 64. Of stuur een e-mail naar info@vbwzorgportaal.nl. Wij helpen je graag verder.