1. Account VI activeren

Account VerzekeringsInzicht activeren

Met de gebruikersnaam en de activatiecode heb je direct toegang tot VerzekeringsInzicht om bijvoorbeeld ziek- en herstelmeldingen te doen. Om jouw account in VerzekeringsInzicht te activeren, volg je de volgende stappen:

 1. Ga naar www.verzekeringsinzicht.nl.
 2. Klik op ‘Account activeren’.
 3. Vul de gebruikersnaam en de activatiecode in.
 4. Vul de aanvullende gegevens in:
  • Wachtwoord.
   Bij het invoeren van het wachtwoord wordt een meter getoond welke de moeilijkheidsgraad aangeeft. Deze gaat van zwak naar sterk. Wanneer het wachtwoord te zwak is, dan zal deze niet geaccepteerd worden. Probeer hiervoor een wachtwoord in te voeren welke minimaal de sterkte “Medium” aangeeft.
  • Volledige naam
   Vul hier de naam van de persoon in die bevoegd is om gegevens over jouw bedrijf mag inzien, waaronder financiële informatie en/of gegevens over jouw personeel.
  • E-mailadres
   Vul hier het e-mailadres in van de bevoegde persoon. Dit e-mailadres zal onder andere gebruikt worden om een persoonlijke code naartoe te sturen voor de meervoudige authenticatie tijdens het inloggen.
  • Telefoonnummer
   Vul hier een telefoonnummer in waarmee contact opgenomen kan worden met de bevoegde persoon. Dit nummer zal bijvoorbeeld gebruikt worden wanneer de helpdesk telefonisch contact moet opnemen met de gebruiker.
  • Taal
   Selecteer hier de taal waarin Verzekeringsinzicht.nl getoond wordt.
 5. Ga akkoord met de Algemene voorwaarden en de Privacyverklaring.
 6. Nadat alle gegevens ingevuld zijn en akkoord is gegeven voor de voorwaarden en verklaring, zal de knop ‘Account activeren’ beschikbaar worden. Na het activeren kan er ingelogd worden

Vragen?

In VerzekeringsInzicht staat een uitgebreide kennisbank tot je beschikking. Hierin vind je veel informatie, over bijvoorbeeld ziek- en hersteldmeldingen, de werkwijze van VerzekeringsInzicht en instructies voor het wijzigen van werknemersgegevens. Klik na het inloggen op het vraagteken rechtsboven om toegang te krijgen tot de kennisbank.

Maar uiteraard kan je ook contact met ons opnemen. Het telefoonnummer is 070 301 25 64. Of stuur een e-mail naar info@vbwzorgportaal.nl. Wij helpen je graag verder.